•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nikako ne pominjati ime 'Angelina' pred Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston je letos poludela kada je shvatila da se jedan od likova u filmu koji snima zove Angelina. Tražila je da se promeni scenario i na snimanje filma “Squirrels to the Nuts in NYC” je došla tek dva dana kasnije kada je kompletna lista likova u filmu promenjena.

- Kad je saznala za ime, Jennifer je u trenutku pobesnila. Snimanje je trebalo da počne u ponedeljak, ali krenulo je u sredu nakon što je sve kompletno promenjeno. Zahtevala je da se plate svi troškovi čekanja na početak snimanja, kako njoj tako i njenom osoblju, iako je znala da je reč o filmu koji se snima s veoma malim i ograničenim budžetom - otkrio je izvor. Glumica je za to vreme sa svojim timom izlazila na skupe večere zahtevajući da im se sve plati iz budžeta predviđenom za film.

- Od svih ljudi s kojima sam radio u filmskoj industriji, Jennifer je najnezgodnija - zaključio je izvor.

Očigledno je da Jennifer Aniston kolegici Angelini Jolie nije oprostila što joj je zavela supruga Brada Pitta na snimanju filma 'Mr. & Mrs. Smith'.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...