•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Avatar" tematski park stiže u Disney World!

Kako je objavljeno na D23 Expo Japan Disney, Avatar svet dolazi u Walt Disney World 2017. godine. Takođe su objavljene i slike, modeli, koncepti i još mnogi drugi detalji koji nam govore kako će izgledati zabava u Disney Animal Kingdom-u.

U saradnji sa Jamesom Cameronom, Walt Disney Imagineering će dati život zemlji Pandore, inspirisanom Cameronovim Avatarom. Nova zemlja sastojaće se od lebdećih planina, svetlećih prašuma i ikrana u letu pa će sve to biti deo najvećeg proširenja u istoriji Disneyevog Animal Kingdoma.

Prikazan je i jedan deo vožnje brodom kroz svetleći svet Pandore, ali ovo sve ostaje samo koncept i nijedan drugi detalj o ovoj vožnji, kao ni o drugim doživljajima nije još otkriven.

Na slici koju je objavio Disney vidi se kako James Cameron, zajedno sa Joeom Rohdeom iz Disney Imagineeringa i predsednikom Disneyevog parka Tomom Staggsom pregledava projektnu maketu Pandore.

Za sada je okvirni plan da se celi tematski deo parka o Avataru napravi u naredne četiri godine, tako da imaju ispred sebe dovoljno vremena da detaljno razrade svaku stavku ovog veličanstvenog sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...