•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rodney iz “Mućki” u humanitarnoj poseti Crnoj Gori

Britanski glumac Nicholas Lyndhurst, najpoznatiji kao smotani Rodney Trotter iz spektakularne humorističke serije “Mućke”, ovih je dana u Cetinju u Crnoj Gori, piše Blic.

Osim glumi, posvetio se i humanitarnom radu, a u susedstvu ostaje dva dana, gde u sklopu UNICEF-a podržava kampanju “Svakom detetu treba porodica”. Za svoj dolazak nije tražio nikakve posebne uslove jer sebe ne smatra zvezdom. Štaviše, uvek je bežao od paparaca i crvenog tepiha jer ne voli da ga prepoznaju na ulici. U Crnoj Gori družiće se sa decom i pedagoškim stručnjacima, a posetiće i centre za socijalni rad. Planira se i njegov susret s predstavnicima crnogorske vlade u Kraljevskom pozorištu Zetskom domu. “Mućke”, proglašene omiljenom serijom britanske nacije, nisu mu prva uloga. Počeo je glumiti sa 13 godina u BBC-ovoj “Hajdi”. Sada snima hit-seriju “New Tricks” koju u proseku gleda devet miliona Britanaca, a životna mu je briga što se i njegov 13-godišnji sin Archie počinje baviti glumom za koju smatra da danas nije dobra za decu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...