•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen popis najplaćenijih TV glumaca u protekloj godini

Ashton Kutcher i Jon Cryer, zvezde CBS-ove serije "Dva ipo muškarca" najbolje su plaćeni glumci na američkoj televiziji sa po više od 20 miliona dolara, piše časopis Forbes.

Kutcher (35) koji je u seriji zamenio Charlieja Sheena nakon što je ovaj izbačen sa snimanja 2011. godine, drugu godinu zaredom prvi je na listi zarada sa 24 miliona dolara godišnje. Cryer je drugi sa 21 milion dolara.

Njihov kolega, 19-godišnji Angus T. Jones, je na sedmom mestu zarada sa 11 miliona dolara koje je zaradio u razdoblju od juna 2012. do juna 2013.

Glumac još jedne humorističke serije, Ray Romano, čija je serija "Svi vole Raymonda" završila sa prikazivanjem pre osam godina, sa 16 miliona dolara nalazi se na trećem mestu po zaradi zahvaljujući prodaji prava na prikazivanje serije.

Kako piše Index, Neil Patrick Harris iz CBS-ovog serijala "Kako sam upoznao vašu majku" prvi je puta došao na Forbesovu listu pa sa zaradom od 15 miliona dolara deli četvrto mesto sa Markom Harmonom iz "NCIS-a". Charlie Sheen je na popisu deseti sa zaradom od deset miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...