•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oliver Stone: Leonardo DiCaprio bio bi sjajan Christian Grey

Da pitate Olivera Stonea, novi Christian Gray bio bi Leonardo DiCaprio jer bi zaradio producentima pravo bogatstvo. Stone nije previše objašnjavao zašto misli da bi 38-godišnji glumac bio idealan bogataš sklon S&M-u, ali rekao je za The Wall Street Journal da bi Leonardo zaradio mnogo.

I dok se 67-godišnji Oskarovac bavi promovisanjem svoga dokumentarca, producenti filma imaju pune ruke posla birajući novog glumca nakon što je Hunnam odustao od uloge. Priča se da su već odabrali njegovu zamenu, glumca Jamieja Dornana.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...