•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kaskader uboden bajonetom na snimanju novog filma Brada Pitta

Na snimanju filma „Fury“, epskog spektakla o Drugom svetskom ratu, jedan od kaskadera završio je sa bajonetom u levom ramenu.

Britanski kaskader (35) snimao je scenu borbe, kada mu je oštrica, duga 23 cm, završila u ramenu. Helikopterom je prebačen u bolnicu, a povreda nije opasna po život.

Zvezde filma, Brad Pitt i Shia LeBeouf, bile su na setu, ali nisu prisustvovale nesreći.

"U nesreći su učestvovala dva profesionalna kaskadera dok su snimali uvežbanu akcionu scenu. Nažalost, došlo je do nesreće. Nijedan od glavnih glumaca niti reditelj nisu umešani i nalazili su se na drugoj lokaciji seta. Povređeni kaskader je sa seta otišao smejući se i razgovarajući", saopštio je portparol produkcijske kompanije Sony Pictures.

Policija je saopštila kako nesreću neće tretirati kao zločin.

Oblast oko britanskog grada Watlington pretvorena je u ratište iz Drugog svetskog rata, gde će se snimati sve do sredine novembra.

Film govori o posadi tenka Sherman u poslednjim nedeljama Drugog svetskog rata, a u bioskopima bi se trebao pojaviti u novembru naredne godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...