•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Clandestine Childhood (Infancia clandestina) (2011)

Clandestine Childhood je neverovatna istorijska drama koja je osvojila čak 16 prestižnih filmskih nagrada dok je za 21. bila nominovana.

Argentina 1979. Nakon godina provedenih u izgnanstvu, porodica dvanaestogodišnjeg Huana se sa lažnim identitetom vraća u Argentinu. Huanovi roditelji i njegov ujak Beto su u organizaciji koja se bori protiv vojne hunte koja vlada zemljom.

Zbog njihovog političkog angažmana neumorno ih traže i konstantno im preti hapšenje, pa čak i smrt. Međutim, Huanov svakodnevni život je ispunjen toplinom i humorom, i on se brzo i lako uklapa u novu sredinu. Njegovi drugovi u školi i devojka koju voli, Marija, znaju ga kao Ernesta, i to je ime koje ne sme da zaboravi, jer je život njegove prodice u opasnosti.

Huan ovo prihvata i poštuje sva pravila roditelja, sve do dana kada mu kažu da moraju odmah da se odsele, i da je primoran da ostavi svoje drugove i Mariju bez objašnjenja.

Žanr:drama, istorija
Godina:2011
Reziser:Benjamin Avila
Scenario:Benjamin Avila
Uloge: Natalia Oreiro, Ernesto Alterio, Cesar Troncoso
Uzrast:NR
Award:16 osvojenih
Studio: Historias Cinematograficas Cinemania
Zemlja:Argentina
Jezik:Španski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...