•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blake Lively u romantičnoj drami "The Age of Adaline"

Blake Lively, svima dobro poznata kao tračara iz serije “Gossip Girl” zajedno sa Ellen Burstyn naćiće se u novoj romantičnoj drami po imenu “The Age of Adaline”. Kao režiser filma podpisaće se Lee Toland Kriger, a produciraće ga Sidney Kimmel Entertainment u saradnji sa Lakeshore Entertainment.

Kako prenosi portal Deadline, lepa i mlada plavuša Lively će glumiti lik 29-godišnje Adeline koja prestaje stariti nakon što doživi kobnu nesreću. Ceo 20. vek Adeline provede na epskom, ali osamljenom putovanju kroz svet, čuvajući pritom svoju tajnu, ne bi li upoznala muškarca svog života koji će joj zauvek promeniti život.

Scenario za film napisali su J. Mills Goodloe i Salvador Paskowitz, a snimanje filma će odpočeti u martu sledeće godine. Istaknimo kako je svojevremeno Katerine Heigl trebala dobiti ulogu glavnog lika, ali uloga je ipak otišla u ruke Blake.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...