•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sharon Stone dobila nagradu za mir

Američka glumica Sharon Stone dobitnica je nagrade za mir 13. Svetskog samita dobitnika Nobelova nagrade za mir koji se ove godine održava od 21. do 23. oktobra u Varšavi.

Žiri nobelovaca ovu nagradu za mir popularnoj glumici je dodelio za njenu neumornu borbu i pomoć obolelima od side i nadu koju njeni napori unose u njihove živote, saopštio je Zdjislav Vujćik iz Instituta Leha Valense u Gdanjsku koji je ovogodišnji organizator sajma.

Varšava je kao mesto za redovno okupljanje ljudi i organizacija koje je Nobelov komitet nagradio tim prestižnim svetskim priznanjem odabrana zbog 30. godišnjice Nobelove nagrade za mir legendarnom vođi otpora Poljaka totalitarnom režimu, a kasnije prvom slobodno izabranom predsedniku Poljske posle pada komunista, Lehu Valensi.

U Varšavu na trodnevni samit dolaze između ostalih i inicijator ovih samita, poslednji sovjetski predsednik Mihail Gorbačov, duhovni vođa budista Tibeta Dalaj-lama, Iranka Shirin Ebadi, "otac" mikrokredita Mohamad Junus, Leh Valensa i predstavnici organizacija kao što su Amnesty international, Lekari protiv nuklearnog rata i biroa Visokog komesara UN za izbeglice.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...