•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie namerava da piše memoare

Slavna glumica svojim je prijateljima rekla kako namerava da počne sa pisanjm svojih memoara.

Nije prošlo dugo, a oko njene još ni započete knjige lome se koplja. Daily Star piše kako je jedna izdavačka kuća glumici unapred ponudila 31 milion dolara za prava na objavljivanje. Ali, to sigurno nije kraj priče o takmičenju za izdavaštvo Angelininih memoara koji će onome ko najviše ponudi doneti ogromnu zaradu jer su knjigu mnogi već unapred proglasili bestselerom.

Izvor blizak glumici tvrdi kako Angelina ništa neće skrivati i da će pisati o svemu, što će svakako zadovoljiti glad onih koji željno iščekuju sve detalje vezane uz glumicinu dvostruku mastektomiju koju je obavila ranije ove godine kako bi umanjila rizik oboljevanja od raka.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu