•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Brown i Snoopy uskoro i na filmu

Svima dobro poznati i veoma popularni Charlie Brown i Snoopy u decembru 2015. godine trebali bi se naći na velikom platnu u animiranom filmu “Peanuts”. Producirat će ga američki redatelj i producent Paul Feig.

Feig je inače poznat po nedavno prikazanim komedijama “Bridesmaids” i “The Heat”, a animiranu verziju stripa, kako prenose mediji, produciraće za 20th Century Fox Animation i Blue Sky Studios. Ovo je i njegov prvi odlazak u animirane vode, a kako je često znao istaknuti, ujedno i životni san koji će sada realizirati.

“Likovi Charlesa Schulza inspiracija su moje celokupne karijere, posebno “Freaks And Geeks”. Drago mi je da ću končano postati drugar sa Charlie Brownom i Snoopyjem” - poručio je redatelj Feig.

Još nije poznato ko će udahnuti živote junacima stripa, Lucy, Charlieju, Linusu i da li će možda biti reprizirani glasovi glumaca koji su im glasove pozajmili i na malim ekranima. Film bi se trebao pojaviti u američkim bioskopima 2015. kada se obeležava i 65. godišnjica objavljivanja prvog stripa, ali i 50. godišnjica božićnog izdanja “Charlie Brown Christmas”.

Podsetimo, od kada se prvi put pojavio u javnosti u oktobru 1950. godine, Schultz je nacrtao 18.000 stripova u kojima se bori sa strahovima i nadama Charlieja Browna i njegove družine, prenose mediji. Strip je doživio preko 40 televizijskih verzija, četiri igrana filma i jednu brodvejsku adaptaciju. Schulz je preminuo 2000. godine, a njegovi nasljednici, sin i unuk Craig i Bryan Schultz, uključeni su u produkciju filma i rade na scenariju sa Corneliusom Ulianom. Film će režirati Steve Martino, koji je snimio "Ice Age: Continental Drift" i "Horton".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...