•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavni koji ne piju čak ni alkohol !!!

Većina nas kada pomisli na slavne i bogate iz sveta filma i muzike, misli kako su oni uglavnom uvek na zabavama na kojima se dosta pije, ali i da konzumiraju droge. Međutim, nije baš uvek tako.

Prema pisanju portala Klix.ba jedna od holivudskih glumica koja tvrdi da nikada nije probala alkohol, ali ni droge je glumica Jennifer Hudson. Nedavno je izjavila da nikada u životu nije popila čašu alkohola, uprkos tome što glumi zavisnicu u svom novom filmu.

Među njima je Jennifer Lopez. Ova glumica i pevačica kaže kako ne pije, jer to šteti njenoj koži.

"Naravno kada sam na nekom slavlju, svi nazdravljaju sa čašom alkohola. U tom slučaju popijem samo gutljaj", tvrdi popularna J.Lo.

Tu je i mlada glumica Blake Lively. "Ja ne pijem. Nikada nisam probala drogu. To je nešto za čim generalno nemam želju", kaže ona.

Među njima je odnedavno i Russell Brand. Iako je bio duboko zaglibio u svet droge i alkohola, otrgao se svetu poroka i sada kaže da ništa od toga više ne konzumira.

Na listi "čistunaca" su i glumica Edie Falco, Matthew Perry iz serije "Prijatelji", Kristin Davis iz serije "Seks i grad", starleta Kim Kardashian, Tobey Maguire iz filma "Spiderman", holivudski zavodnik Colin Farrell, reper Eminem i glumica Jada Pinkett Smith.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu