•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

McCartney-eva knjiga za decu kao 3D animirani film

Knjiga za decu bivšeg člana britanske grupe Beatles Paula McCartneyja Visoko u oblacima (High in the Clouds) adaptiraće se kao 3D animirani film koji bi se na velikim ekranima trebao pojaviti 2015.

Visoko u oblacima knjiga je o avanturama veverice Wirral koja ostaje siroče nakon nesreće u kojoj je buldožer srušio njeno stablo. Veverica odlazi u svet u potrazi za Animaliom - otokom na kojem sve životinje mogu živeti prijateljski i u miru, daleko od opasnosti koju predstavljaju druge zle zveri.

Knjigu koja je objavljena 2005., McCartney je napisao zajedno s animatorom Geoffom Dunbarom i s dečjim piscem Philipom Ardaghom.

McCartney planira napisati mnoštvo originalnih pesama za filmsku adaptaciju svoje knjige, što naziva projektom iz strasti.

Reditelj crtanog filma Mulan Tony Bancroft režiraće ovaj animirani film dok će scenario napisati Josh Klausner koji je napisao scenario i za Shreka Uvek i zauvek.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu