•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hustle & Flow (2005)

Producent John Singleton i Režiser Craig Brewer tvorci su priče o DJayu (Terrence Howard), makrou koga seksi prostitutka Nola (Taryn Manning) i trudnica Shug (Taraji P. Henson) teraju da se zamisli nad svojim životom. Kad zameni krijumčarenje miksetom i uvali se kod starog prijatelja Keya (Anthony Anderson), ugledaće izlaz u svetu muzike i pokušaće da ispuni svoj san o tome da postane poznati reper. Kad sazna da glavni reper Skinny Black (Ludacris) dolazi u grad 4. jula, DJay planira da napravi gužvu svog života da bi omogudo da se čuje njegov glas.

Dobitnik nagrade publike na Sundance filmskom festivalu, ovaj film prikazuje borbu jednog čoveka za iskupljenje i inspiraciju na okrutnom životnom putu. Veoma zanimljivo ostvarenje koje je na neki način stvorilo zvezdu od Terrencea Howarda.

Žanr:krimi, drama, muzički
Godina:2005
Reziser:Craig Brewer
Scenario:Craig Brewer
Uloge:Terrence Howard, Ludacris, Anthony Anderson
Uzrast:R
Award:Oscar, 21 nagrada i 36 nominacija
Box office:22.2M USD
Studio:Crunk Pictures, Homegrown Pictures, MTV Films
Zemlja:United States
Website:www.hustleandflow.com
Jezik:Engleski
Trajanje:116 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....