•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao službeni poster za nove "Muppete"

Disneyevi Mappeti iz 2011. godine postigli su veoma uspešni i popularni, a zbog te velike popularnosti sada nas očekuje i novi nastavak sa brojnim velikim glumačkim imenima.

I dok čekamo da film zvanično izađe iz distribucije, sada imamo i zvanični poster filma.

Podsetimo, novi film naziva Muppets Most Wanted vodi Muppete u svetsku avanturu na kojoj će obići razne gradove poput Berlina, Madrida i Londona.

Družina se nađe u velikom problemu kada Kermitov dvojnik, najveći i najgori kriminalac na svetu, ukrade evropske dragulje pa ga snalažljivi Muppeti moraju raskrinkati.

Desnu ruku glavnom negativcu ostvario je Ricky Gervais, odnosno u filmu Dominic aka Broj 2.

Režiser filma je i ovog puta James Bobin, koji je sa Nicholasom Stollerom napisao i scenario za film.

Od glumaca nas u novim Muppetima među ostalim očekujuTom Hiddleston, Salma Hayek, Danny Trejo, Christoph Waltz, Lady Gaga, Tina Fey, Ty Burrell, Ray Liotta i spomenuti Ricky Gervais.

Teaser trailer za 'verovatno najbolji film svih vremena' dostupan je još od avgusta, a film bi u bioskopima trebao stići 21. marta 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...