•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Travis Fimmel u filmu ’Warcraft’

O poularnom serijalu Warcraft nema potrebe mnogo pričati, jer svi već dobro znaju o čemu se radi. Ali kako će sve to izgledati na filmu sve nas jako zanima. Glumci Colin Farrell i Paula Patton trebali bi se pojaviti u glavnim ulogama u ovoj adaptaciji reditelja Duncana Jonesa.

Za ostale uloge razmatraju se Paul Dano, Anton Yelchin i Anson Mount. Jedna od četiri glavne uloge od sada je rezervirana za Travisa Fimmela, glumca istorijske serije Vikings. Na Warcraftu se radi još od 2006. godine, ali izgled da je celokupni casting na samom kraju jer je početak snimanja u planu za januar. Radnja filma kreće od samog početka i temelji se na RTS igrici iz 1994. godine, Orcs & Humans i njenom nastavku iz ’95. – Tides of Darkness.

Za scenario je zadužen Charles Leavitt koji je napisao scenario za Krvavi dijamant. Uloge se zasad samo nagađaju pa se tako raspravlja o pojavi čarobnjaka Khadgara, mentora Medivha i ratnika Anduina Lothara za kojeg se pretpostavlja da će biti glavni lik kojeg bi mogao glumiti upravo Fimmel. S obzirom da snimanje počinje u januaru, uskoro ćemo biti obavešteni o svemu.

Iz ovog žanra koji, kako izgleda, postaje sve zastupljeniji gledali smo nekoliko adaptacija igrica, a neke od njih su Prince of Persia, Resident Evil, Max Payne, Tomb Raider, Mortal Kombat, Silent Hill, DOA i Hitman. Hoće li Warcraft pasti u kategoriju uspešnijih adaptacija ili totalnog razočarenja videćemo 18. decembra 2015. kad stiže u bioskope širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...