•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Keri", od večeras u bioskopima!

Večeras, u noći veštica, čućete i za njeno ime! Rimejk kultnog filma Brajana De Palme „Keri” od danas je u svim bioskopima.

Producenti su ponovo zavirili u vanvremensku priču pisca Stivena Kinga i prilagodili je današnjim adolescentima, koji znaju biti okrutni prema svojim vršnjacima i onima koji imaju problem da se uklope u društvo.

Povučenu, ali moćnu Keri tumači mlada i talentovana glumica Kloi Grejs Morec, za koju starije kolege kažu da predano i ozbiljo pristupa poslu.

Rediteljka Kimberli Pirs ima samo reči hvale za nju: „Ona je fenomenalna. Ne samo da je profesionalac koji zna svoj zanat, nego je stvarno veliki radnik. A i kamera je voli. Ima unutrašnju energiju i harizmu i to se prepoznaje. Tačno zna kako da se ponaša na snimanju, u kom smeru da gleda, kako da se ponaša u odnosu na objektiv.

U ostalim ulogama: Džulijan Mur, Džudi Grir, Porša Dabldej, Aleks Rasel, Gabrijela Vajld, Ansel Elgort.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...