•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

David Oyelowo i Kate Mara igraće glavne uloge u filmu ’Captive’

David Oyelowo i Kate Mara igraće glavne uloge u novom trileru Captive inspirisanom istinitim događajima. Film će režirati Jerry Jameson, dok će na scenariju sarađivati Brian Bird i Reinhard Denke. Priča se bazira na knjizi Ashely Smith „An Unlikely Angel“.

Film će se bazirati na istinitom događaju i pratiće priču odbeglog zatvorenika koji odluči da se osveti ljudima koji su ga strpali u zatvor. Mladu ženu, samohranu majku i zavisnicu od droga, uzima kao taoca... Dalja dešavanja ćemo videti u filmu koji je počeo sa snimanjem ovih dana, a datum premijere još uvek nije preciziran.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...