•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi Batmobile biće zasnovan na starom Cadillacu

Batmobile koji će Ben Affleck voziti u nadolazećem stripovskom spektaklu "Batman protiv Supermana", trenutno je u fazi dizajniranja, a sudeći prema informacijama koje su procurile na internetu, najverovatnije će biti zasnovan na starom modelu Cadillaca.

Kompanija General Motors trenutno u svom holivudskom studiju GM Advanced Design Studio radi na dizajnu i izgradnji Batmobila za novi film. Na automobilu radi isti tim koji je dizajnirao i napravio automobile za film Michaela Bayja "Transformers 4".

Sigurno je da novi Batmobile neće imati izgled vojnog vozila poput Tumblera u trilogiji Christophera Nolana. Stari Cadillac će se sasvim sigurno pojaviti u filmu, a izvori bliski studiju navode da je moguće da će Batmobile biti zasnovan na starom kabrioletu iz 1943. godine, kakav je korišćen u prvom serijalu o Batmanu.

Podeli:



Preporucujemo