•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Kapetan Filips" i "Malavita" na Cinemaniji za vikend!

ZA VIKEND NA CINEMANIJI, A OD 14. i 21. NOVEMBRA NA REDOVNOM BIOSKOPSKOM REPERTOARU KAPETAN FILIPS (Captain Phillips) PLAN BEKSTVA (Escape Plan) I MALAVITA (The Family).

KAPETAN FILIPS
Kapetan Filips je prikaz stvarnog događaja iz 2009. godine, kada su somalijski pirati oteli američki teretni brod Merks Alabama. Viđen kroz objektiv reditelja Pola Gringrasa, ovo je istovremeno uzbudljiv triler, ali i složeni portret različitih efekata globalizacije. Film se fokusira na odnos između kapetana broda, Ričarda Filipsa (Oskarom dvostruko nagrađivani glumac, Tom Henks) i vođe pitrata iz Somalije, Muse (Barkhard Abdi). Od trenutka kada se grupa pirata ustremila na nenaoružani brod, Muse i Kapetan Filips stupaju u neprestani kontakt. Priterani u ćorsokak, stotinu milja udaljen od obale Somalije, obojica vođa našli se se u milosti snaga, koje su izvan njihove kontrole.

MALAVITA
Nakon što su postali zaštićeni svedoci zbog cinkarenja, šef mafije i njegova porodica sele se u miran gradić u Francuskoj. I pored svih napora CIA agenta Stensfilda (Tomi Li Džons) da ih drži pod kontrolom, Fred Manconi (Robert De Niro) i njegova porodica se vrlo lako vraćaju starim navikama i razotkrijvaju svoj identitet, olakšavajući nekadašnjim pajtašima da im uđu u trag.

PLAN BEKSTVA
Najveći svetski ekspert u projektovanju zatvorskih bezbednosnih sistema, na prevaru je zarobljen u utvrđenju koje je sam projektovao, a u kojem su smešteni najozloglašeniji svetski kriminalci. Tek kada se našao unutra, shvatio je da je Tamnica nemilosrdno i tehnološki napredno spremište najvećih kriminalaca. Naizgled beskrajni lavirint staklenih ćelija koje čuvaju naoružani i maskirani stražari, Breslin kao da ne vidi mogućnost da se spase. Da stvar bude strašnija, sadistički upravnik zatvora je lično preuzeo zadatak da na sve moguće načine slomi duh nepokornih zatvorenika, kao što je Breslin.


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...