•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Josh Brolin bi glavnu ulogu u filmu ’Jurrasic World’

Četvrti nastavak Jurrasic Park franšize dobio je par pojačanja u glumačkoj postavi. Ty Simpkins i Nick Robinson, činiće mlađi deo ekipe, a jednu od „odraslih“ uloga osigurao je Bryce Dallas Howard. Zanimljivo je da je još otkada su krenule glasine da je Howard ušao u pregovore, pojavila se i vest da je Josh Brolin potencijalni kandidat za drugu važnu „odraslu“ ulogu.

Glumac je navodno već ušao u rane pregovore. To mu nije jedini potencijalnu blockbuster ove/sledeće godine, naime, navodno je bio i jedan od mogućih kandidata za Batmana u budućem Snyderovom Batman vs Superman.

Brolina ćemo uskoro gledati i u Spike Leejevom Oldboyu, i u Labor Day Jasona Reitmana kasnije ove godine, a na leto 2014. u nastavku strip adaptacije Sin City, A Dame to Kill For, Roberta Rodrigueza. Izgleda da ga je krenulo...

Podeli:



Preporucujemo