•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro debitantski rediteljski debi Diablo Cody

Diablo Cody do sada se uspešno skrivala od očiju javnosti ali je nedavno svetu predstavila svoj rediteljski prvenac pod imenom Paradise. Podsetimo Diablo Cody je napisala između ostalog scenarije za filmove Juno i Jennifer's Body a sada se okušala i u rediteljskim vodama.

Otkrila je da je njen film ispao potpuno drugačiji od planiranog. Svi vrhunci melanholije i dramatičnosti misteriozno su se izgubili i stvoren je sladak i vedar film koji prikazuje dvadesetjednogodišnju Lamb Mannerheim (Julianne Hough), koja odluči da napusti svoju ortodoksnu hrišćansku porodicu nakon što joj u avionskoj nesreći pogine verenik, a njegovo telo unakaze opekotine. Potpuno zabezeknuta jer je bog tako nagradio njenu religioznost, odlazi u Las Vegas. Oni iz redova religioznih ne bi trebali lično da shvate ovaj detalj, Cody je i sama veoma religiozna osoba kako ona sama tvrdi. U gradu greha upoznaje barsku pevačicu Loray (Octavia Spencer) i konobara Williama (Russell Brand) a i neki drugi način života.

Od početka je Diablo planirala ekstremno zatvorenu svoju glavnu junakinju da smesti u najdivljiju okolinu, ali nije imala pojma da će priča dobiti ekstremnu religijsku dimenziju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu