•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Minnie Driver planira da usvoji dete

Glumica Minnie Driver, samohrana majka petogodišnjeg dečaka, volela bi da ima još dece, ali ne pada joj na pamet da ponovo prolaziti kroz trudnoću i porođaj.

Britanska glumica otkrila je u jednom intervjuu da bi jako volela proširiti svoju porodicu putem usvojenja ili hraniteljstva, jer ne želi ponovo prolaziti kroz 'pakao' trudnoće i celi niz fizičkih promena koje ona donosi.

'Nisam bila spremna imati dete dok ga nisam dobila, ali volela bih da imam još dvoje ili troje. Najverovatnije ih neću dobiti prirodnim putem, jer ne želim biti trudna i debela godinu dana i iscrpljena naredne četiri godine. Usvojila bih ili postala staraoc. Nadam se da ću to učiniti kada Henry krene u školu', izjavila je 43-godišnja Minnie, koja uživa u majčinstvu.

'Ako izađem iz kuće dok Henry spava i vratim se kada je već u krevetu, osećam se grozno. Stoga sam uspela dogovoriti da ga dadilja ili otac dovedu na set dok snimam. Mislim da roditelji koji rade više uživaju u svojoj karijeri, jer znaju da to nije najvažnija stvar na svetu', smatra ova samohrana majka, prenosi baby.co.uk.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu