•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na proleće počinje snimanje sedmog fima iz serijala "Star Wars"

Walt Disney Studio je saopštio da će sedmi film iz svetski popularnog serijala "Star Wars" biti premijerno prikazan 18. decembra 2015. godine. Početak snimanja planiran je na proleće naredne godine u studiju Pinewood.

Direktor Walt Disney Studija Alan Hom je kazao da je planirani period snimanja određen na način da omogući filmskoj ekipi da snimi još jedno vrhunsko filmsko ostvarenje iz nezaboravnog serijala.

Serijal "Star Wars" publiku je osvojio prvim filmom "A New Hope" iz 1977. godine. Prvi film je srušio sve rekorde gledanosti, a ni naredni fimovi ovog serijala nisu bili ispod tog nivoa.

Zanimljivo je da su sve dosadašnje premijere filmova iz ovog serijala održavane u letnim mesecima, a da će naredni film biti prvi put javnosti premijerno prikazan u zimsko doba.

Iz Walt Disneya takođe navode da će i osmi i deveti film serijala biti snimljen u narednih šest godina.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...