•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Romantični Tom Hidlston

"Nekada sam voleo da radim romantične stvari, i uživao sam utome.

Imao sam devojku na fakultetu koja je studirala francuski i italijanski,neko vreme smo izlazili zajedno.

Deo njenih studija obuhvatao je šestomesečniboravak u Parizu. Zamolila me je da odem sa njom u Pariz preko vikenda ipomognem joj oko smeštaja. Rekao sam joj da ne mogu, jer baš tada sam imaojednu audiciju koju nisam mogao pomeriti. Da budem iskren, moja karijera jezavisila od te audicije u tom momentu. Obavešten sam da dođem na audiciju usubotu uveče, i ako izostanem, neću dobiti drugu šansu.

U subotu sam krenuo prema studiju, ali u poslednjemmomentu sam skrenuo prema stanici, seo na "Eurostar" i otišao uPariz. Naravno, moj dolazak je bio iznenađenje i dok sam se vozio, bio sam navezi sa njenom drugaricom. Na kraju sam stigao u Pariz, i prema poslednjojporuci saznao da su u Luksemburškoj bašti. Moja devojka je upravo stajalaispred gondole sa sladoledom različitih vrsta, i nije mogla da odabere koji će.Prišao sam, stao iza nje i šapnuo "Težak izbor, zar ne?"
Za mene je u ovoj rečenici bio daleko više smisla i ironije nego što bineko pomislio u prvi mah. Ovaj postupak je bio čak i previše romantičan, da semoja devojka skoro onesvestila od straha. Nakon toga sam postao pažljiviji kadsu romantična dela u pitanju.

Ko zna gde bi se završila moja glumačka karijera da sam ipak otišao na onu audiciju?"

Autor/prevodilac: Danica Asurdžić

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...