•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prodati lekarski kartoni dokazuju da je Marilyn Monroe bila na estetskim operacijama

Lekarska dokumentacija Marilyn Monroe iz koje je vidljivo da je holivudska diva u mladosti imala nekoliko estetskih operacija prodata je za 25.600 dolara na aukciji organizovanoj proteklog vikenda u Kaliforniji.

Na aukciji koju je na Beverly Hillsu organizovala kuća Julien's, bili su ponuđeni lični predmeti više holivudskih zvezda i svetski poznatih osoba, među kojima su Elizabeth Taylor, Julie Andrews, Greta Garbo i Lady Diana.

Medicinski kartoni Marilyn Monroe potaknuli su znatiželju jer su sadržavali nekoliko rentgenskih snimaka glave slavne glumice i lekarski izvešća o operacijama kojima je bila podvrgnuta.

Tako se saznalo da je zvezda filmova "Neki to vole vruće" i "Sedam godina vernosti" još 1950., u 24. godini, operisala bradu i nos, prenosi Index. Iz kartona je vidljivo i da je 1957., pet godina pre smrti, imala vanmateričnu trudnoću.

Vrednost tih kartona prodatih za 25.600 dolara premašili su neki predmeti koji su pripadali glumici, nagrada Redbook koju je primila 1952. (62.500 dolara) i niz fotografija (s pravima) snimljenih u vreme korejskog rata (50.000 dolara).

Na aukciji su takođe prodati oprava kreatorke Catherine Walker koja je pripadala Lady Diani (75.000 dolara), putna torba Grete Garbo (12.500 dolara), venčanica koju je Julie Andrews nosila u filmu "Moje pesme, moji snovi" (22.500 dolara) i ogrtač od jelenje kože Elizabeth Taylor (25.000 dolara).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...