•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Moguć nastavak kultne serije "Crna Guja"

Autori kultne serije "Crna Guja" (Blackadder) otkrili su da postoji mogućnost da se nastavi priča koja je zasmejavala milione fanova tokom 80-ih i 90-ih.

"Serija još nije završena", kazao je scenarista Ben Elton, a producent serije Džon Lojd nedavno je dodao da još nije odlučeno da li će "Blackadder Goes Forth" iz 1989. biti finale popularnog sitkoma.

On je priznao i da verovatno nikada neće isključiti mogućnost eventualnog povratka "Crne Guje" na male ekrane.

"Crna Guja još nije završena. Nikada nismo zvanično proglasili kraj serije. Uvek je postojala ideja da poslednja epizoda ima tragičan kraj, ali do sada nismo definitivno odlučili da će biti kraj", kazao je Elton, koji se pridružio timu koji je radio na drugoj seriji, za "Event" magazin.

Njegova izjava samo će povećati spekulacije o povratku "Crnog Guje", s obzirom da je Lojd ranije izjavio da se susreo sa glavnim glumcem Rouvanom Etkinsonom. On je tada otkrio da želi da ponovi staru ekipu kako bi snimio novi film o "Crnoj Guji" koji bi pratio priču o britanskom vodu koji je tokom Drugog svetskog rata kidnapovala nemačka podmornica.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....