•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najgori ikada snimljeni filmovi

Ako biste počeli razmišljati o lošim filmovima gotovo sigurno bi vam na um pao neki od filmskih ostvarenja u kojima je glumio Adam Sandler. Imao je on naravno i dobrih filmova, ali setite se samo ostvarenja "Jack i Jill". U tom filmu su bila čak dva Sandlera, zapravo on je glumio dva lika. I kritika i publika su taj film ocenili jednim od najgorih.

Međutim, nisu samo Sandlerovi filmovi bili loši, spisak je dug. Prema listi koju je sastavio portal news.com.au ovo su najgora filmska ostvarenja iz Hollywooda:

"Glitter" je jedan od tih. Ovaj film Mariah Carey je snimljen 2001. godine, a posebno ga kritika nije štedela.

"Ballistic: Ecks vs. Sever" je film koji je definitivno najgori prema mišljenju urednika stranice Rotten Tomatoes. To je baza podataka o filmovima na internetu koja je posvećena recenzijama, informacijama i vestima o filmu, te sadrži arhivu filmskih kritika. U filmu glume Lucy Liu i Antonio Banderas, a nijedna osoba koja je ocenjivala film na toj stranici nije kazala da je uživala u njemu i da joj se svideo.

Među ovim filmovima je i "Gigli", gde su uloge tumačili Jennifer Lopez i Ben Affleck, zatim "Jaws: The Revenge", "Pinocchio" u kojem glumi Roberto Benigni, "The Hottie and The Nottie", u kojem glumi Paris Hilton. Još jedna koja se voli pojavljivati u žutoj štampi je Lindsay Lohan, a njen film "I Know Who Killed Me" je takođe među najgorima.

Na listi su još i "Battlefield Earth", "Christmas with the Kranks", "Alone in the Dark", "Meet the Spartans", "Son of The Mask", "Catwoman", "Twisted" i "Superbabies: Baby Geniuses 2".

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila