•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chloë Grace Moretz u još jednom filmu

Chloë Grace Moretz će igrati glavnu žensku ulogu u adaptaciji romana The November Criminals autora Sama Munsona.

Za jednog srednjoškolca Addison Schacht ima puno briga: prodaja droge, upis na fakultet i komplikovan odnos sa svojom najboljom prijateljicom Digger. Ali, dodao je još jednu stvar na spisak - ubistvo Kevina Broadusa, dečka iz njegovog razreda, i svoju opsesiju oko razotkrivanja uzroka njegove smrti. Nakon što je dobio zadatak da napiše esej s temom „Koja je tvoja najbolja, a koja najlošija osobina?“ Addison se raspriča o svemu, a uzbudljiv rezultat je nezaboravno putovanje kroz tinejdžersko podzemlje Washingtona.

Moretz će glumiti Digger, a uloga glavnog lika još nije dodeljena. Scenario je napisao Steven Knight koji je poznat po krimi-trilerima poput Dirty Pretty Things sa Audrey Tatou i filmom Eastern Promises. Reditelj filma je Sacha Gervasi koji je režirao Hitchcocka.

Moretz, koja već sa 16 godina ima nekoliko zapaženih filmskih uloga iza sebe, čini se da privlači brojne mračnije uloge u grown-up filmovima. Trenutno je aktuelna u rimejku kultnog klasika Carrie s Julianne Moore, a uskoro stiže i triler Dark Places u kome glumi sa Charlize Theron i Christinom Hendricks.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...