•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nymphomaniac - film sa mnoštvom eksplicitnih scena sexa

Na radost ili nesreću Lars Von Trier je odustao od planova za softcore verzijom već šokantnog Nymphomaniaca.

Ali, reditelj se ipak našao u problemu jer originalna verzija ima 5 i po sata materijala a to će morati da se skrati na četiri i prikazivaće se iz dva dela, svaki od po dva sata. Zbog toga Von Trier neće učestvovati u skraćivanju filma već će ga prvi put gledati u bioskopu na premijeri.

"Skraćena verzija je protiv njegove volje, ali on je ipak to prihvatio jer razume kako funkcioniše tržište", otkrio je jedan od producenata i Von Trierov dugogodišnji saradnik, Peter Aalbaek Jensen. "Pet i po sati je toliko ekstremno da filmu automatski smanjuje vrednost i ulagači su smatrali da to ne bi išlo u korist Nymphomaniacu".

Neobično je da reditelj prepušta drugome da kaže završnu reč o filmu, ali Von Trier je uslovio da se nijedna eksplicitna scena ne izbaci, zato će film i imati samo hardcore verziju. Nije poznato hoće li ikada biti dostupna puna verzija od 5 i po sati, možda u dvd izdanju.

Film je 'divlja i poetična priča o nimfomanki od njenog rođenja do njenih 50-ih godina', a čeka nas vrhunska glumačka ekipa: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Shia LaBeouf, Williem Dafoe, Christian Slater, Jamie Bell...

Nymphomaniac će svoju premijeru imati u Kopenhagenu za Božić ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila