•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kakav otac, takav sin: Madoxx i Brad u istim smokinzima

Jedan od najlepših hollywoodskih parova, Angelina i Brad, na dodelu nagrade Oscar poveli su i njihovog sina Madoxxa. Reč je o dodeli počasnih Oscara, Governors Award, kojeg je ove godine dobila i Angelina Jolie kao nagradu za njeno humanitarno delovanje.

Dvanaestogodišnji Madoxx takođe se sredio za ovu svečanu prigodu, pa su on i Brad Pitt obukli gotovo identične smokinge, a i slične frizure. Angelina je blistala u crnoj dugoj haljini koja je pokazala zašto se 38-godišnju glumica i dalje smatra jednom od najlepših žena sveta.

Datum venčanja para još nije određen, iako se šuška kako bi moglo doći do božićnog venčanja u njihovom dvorcu Miraval, čemu se najviše raduju njihova deca.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...