•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Moraće se udebljati kako bi spasila karijeru

Glumica Gwyneth Paltrow nalazi se pod pritiskom. Naime, nakon svađe sa časopisom Vanity Fair, hollywoodska glumica mora popraviti svoj imidž.

Prema savetima, 41-godišnja glumica moraće učiniti nešto veliko, poput dobiti na težini za film u stilu Bridget Jones, kako bi je javnost ponovno zavolela.

Između negativnih kritika i loše prodaje ulaznica za njen najnoviji film Hvala za deljenje, glumica je prisiljena napraviti promenu.

“Mora rešiti taj problem pre nego se posveti novom poslu. Postoji značajan problem imdiža i Gwyneth ne želi roditi još jedno dete kako bi se to popravilo” - kaže neimenovani izvor.

Rat između Gwyneth i Vanity Fair počeo je kada je časopis objavio kako namerava otkriti sve prljave tajne o njoj, a ona je odbila sarađivati na članku.

Stvari su eskalirale kada je navodno zamolila svoje poznate prijatelje da bojkotuju oskarovsku zabavu Vanity Faira iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...