•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Paul Walker obećao da će biti snimljen osmi nastavak filma "Fast&Furious"

Američki glumac Paul Walker je rekao da će film "Fast&Furious 8" sigurno biti snimljen.

Walker trenutno snima sedmi nastavak akcionog filma u kojem je oživeo ulogu Briana O'Connora. On je u razgovoru dodao da bi se moglo snimati sve do desetog nastavka ukoliko se filmovi pokažu uspešnim.

"Studio želi snimiti osmi, deveti i deseti deo. Tada ću imati 50 godina. Međutim, osmi nastavak je garantovan. To je veoma interesantno jer Vin Diesel i ja nismo želeli da snimamo ni treći nastavak. Ali, tada se Vin predomislio", izjavio je Walker.

U sedmom delu filma uloge su dobili Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris i Lucas Black, a pridružiće im se Jason Statham, Tony Jaa, Kurt Russell i Djimon Houmsu.

Film "Fast&Furious 7" će se u bioskopima pojaviti u julu 2014. godine.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu