•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U januaru Američka prevara!

Krimi drama Dejvida O. Rasela Američka prevara (American Hustle), naći će se u bioskopima od 23. januara.

Radnja filma smeštena je u zavodljivo vreme, vreme koje je potresao jedan od najvećih skandala u američkoj naciji. Američka prevara govori o “čoveku od poverenja”, Irvingu Rosenfeldu, koji je zajedno sa svojim lukavim partnerom Britancem i ljubavnicom prisiljen da radi za bivšeg FBI agenta, Ričija DiMasoa. DiMaso ih uvodi u svet bogatih brokera i mafijaša, svet strašan i surov, koliko i očaravajući. U zamršenim odnosima, Irvinova nepredvidiva žena mogla bi da bude osoba koja će povući konce i sve srušiti. Američka prevara je film koji je definicija svog žanra, baziran na sirovim emocijama i ulozima na život i smrt.

U glavnim ulogama: Bredli Kuper, Rober De Niro, Dženifer Lorens, Ejmi Adams, Kristijan Bejl, Džeremi Raner.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila