•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Owen Wilson i Pierce Brosnan spašeni iz požara na snimanju filma

Glumci Owen Wilson i Pierce Brosnan spašeni su iz požara koji je izbio na filmskom setu u tajlandskom gradu Lampangu. Glumci nisu povređeni u požaru, saopštili su iz policije i produkcijske kompanije.

Wilson i Brosnan su bili upravo završili snimanje akcionog trilera "Puč", kada je izbio požar u trospratnoj trgovini, unajmljenoj za potrebe snimanja filma. Glumci su, navodno, jedva pobegli iz zapaljene zgrade.

Scena koju su snimali uključivala je vazdušne minobacače, napunjene prašinom i plutom, ali ne i eksplozije, vatru i pirotehniku, saopštili su producenti.

Policija ipak smatra da su vatru izazvali specijalni efekti.

"Forenzičari istražuju teren kako bi otkrili stvarni uzrok", izjavio je policijski pukovnik Thanakorn Khumwong.

Film "Puč" prikazuje američku porodicu zarobljenu usred vojnog ustanka u jugoistočnoj Aziji. Tajland je prošao kroz gotovo 20 vojnih pučeva ili njihovih pokušaja od kada je postao konstitutivna monarhija, 1932. godine.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...