•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofija Vegara u kućnom izdanju na naslovnici GQ-a

Seksepilna kolumbijska glumica i model Sofija Vergara pozirala je za indijsko izdanje magazina "GQ".

Iako ima 41 godinu, Vergara i dalje izgleda fantastično. Ona je pozirala u kućnom izdanju u crvenoj i crnoj haljini za novembarski broj magazina i dobila samo pozitivne komentare širom Interneta. Neki su čak išli toliko daleko da smatraju da glumica izgleda bolje nego ikad.

Majka 21-ogodišnjeg Manola verena je za američkog biznismena Nika Leba, a od nedavno je postala zaštitno lice šampona "Head & Shoulders". Takođe je dizajnirala svoju liniju odeće za "Kmart", u poslednjih godinu dana je zaradila oko 30 miliona dolara što je po magazinu "Forbes" čini najplaćenijom TV ličnošću.

Ove godine igrala je u i u filmu "Machete Kills" Roberta Rodrigeza, uz Džesiku Albu, Lejdi Gagu, Čarlija Šina i Denija Treha.

Seksepilnoj glumici dijagnostifikovan je rak 2000. sa kojim je uspela da se izbori. Našla se na listi "Sto najvrelijih devojaka" magazina "Maxim", dok ju je "People" uvrstio među pedeset najlepših ljudi na svetu. "Hollywood Reporter" i "Billboard" proglasili su je najuticajnijom ženom iz Latinske Amerike u Holivudu.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...