•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuveni filmski producent priznao da je bio izraelski špijun

Slavni filmski producent Arnon Milhan vodio je dvostruki život dugi niz godina.

Tokom filmske karijere, koja mu je osigurala status milijardera, sarađivao je s nekim od najvećih imena Holivuda, kao što su Robert De Niro, Martin Skorseze i Ridli Skot, ali niko od njih nije znao da Milhan potajno učestvuje u aktivnostima koje nemaju nikakve veze s filmskom industrijom.

Dugo se nagađalo da je 1960-ih godina posredovao u preprodaji i nabavljanju oružja za izraelsku vojsku, a sada je to napokon i priznao, piše Independent.

Filmovi kao što su "Klub boraca", "Zgodna žena" i "L.A. poverljivo" upravo su njegovih ruku delo, a neki uspeh pripisuju njegovom šarmu i daru da sklapa nova prijateljstva neobičnom lakoćom.

Kao producent prepoznat je 1977. godine te se odmah za njegovo ime pročulo u filmskim krugovima, a već se sledeće decenije počelo špekulisati da je Milhan špijun koji trguje oružjem. Jednom je prilikom glumcu Robertu De Niru rekao "da je Izraelac i da bi tako nešto sigurno napravio za svoju domovinu", ali nikad pre nije otvoreno priznao da je zaista svojevremeno bio izraelski špijun.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....