•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny English (2003)

Johnny English je britanska akciona komedija, koja parodira žanr tajnih agenata 'a la' James Bond.

Johnny English (Rowan Atkinson), nesposobni agent Britanske Obavještajne Službe sanjari da postane "Agent One" - najbolji i najuspešniji agent Britanije. Na njegovu žalost i s njegovim sposobnostima o tome može samo sanjariti. Međutim, prilika mu se ubrzo ukazuje.

Film i započinje Džonijevim sanjarenjem da je on Agent One, ali se brzo vraća u realnost: on samo priprema materijale za pravog agenta. Prilikom predaje dokumenata naročito naglašava da je lično proverio kodove za otvaranje poklopca na podmornici, nakon čega Agent One odlazi na zadatak. Odmah zatim, film se prebacuje na sekvencu sahrane i doznajemo da je Agent One izgubio život na zadatku ... jer nije mogao otvoriti poklopac na podmornici. Ali, stvar se i dodatno zakuvava, kada neprijatelji Službe postave eksploziv u mrtvački sanduk i uspešno pobiju sve agente Službe ... osim Johnny English-a.

Obzirom da je jedini aktivni agent, na njemu je da spreči krađu Kraljevskih Dragulja. Već pogađate da će krenuti naopako sve što može da krene.

Rowan Atkinson je, po običaju, dao odlično tumačenje nepretnjakovića uz obilje komičnih gegova. Pa na kraju krajeva - govorimo o Mr. Bean-a tj. Crnoj Guji, sada u ulozi britanskog agenta.

Treba istaći da film nije imao veliki uspeh, kritika ga nije baš prihvatila, klišeizirana radnja je u drugom planu, ali pružiće priliku za dosta smeha. Nastavak Johnny-ja English-a je već u bioskopima.

NNT
Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2003
Reziser:Peter Howitt
Producent:Tim Bevan, Eric Fellner, Mark Huffam
Scenario:Neal Purvis, Robert Wade, William Davies
Uloge:Rowan Atkinson, John Malkovich, Natalie Imbruglia
Uzrast:PG
Award:4 nominacija
Box office:160
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:http://www.johnny-english.com/
Jezik:Engleski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...