•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28.11 do 04.12

MRAČNE ULICE MENHETNA od 27. novembra
1920. godine, u potrazi za novim početkom i američkim snom, Eva Cibulski i njena sestra Magda, iz svoje rodne Poljske plove za Njujork. Kada stignu na Ellis Island, lekari otkrivaju da je Magda bolesna, i sestre bivaju razdvojene. Eva je na ulicama Menhetna, a njena sestra je u karantinu. Sama, bez ikoga i u očajničkoj želji da bude sa Magdom, Eva ubrzo upoznaje Bruna, šarmantnog ali zlog čoveka, koji je tera na prostituciju. Jednog dana, Eva upoznaje Brunovog rođaka, mađioničara Orlanda. On obara Evu s nogu i ubrzo postaje njena jedina šansa da pobegne iz košmara u kome se nalazi.

MAMAROŠ od 28. novembra
Glavni junak je mamin sin Pera Ilić (Bogdan Diklić) koji u jeku bombardovanja dobija zelenu kartu za useljenje u Ameriku. Nevoljno se odlučuje, ali ipak kreće na put s tim što nije uspeo da sa sobom povede majku (Mira Banjac). Posle niza peripetija, i mama ipak stiže u Njujork. Međutim, Pera ni u belom svetu ne može da se snađe dok posao u svoje ruke ne preuzme majka Mara, stara komunistkinja koja je čitav život pljuvala Ameriku.

NIKO 2 od 28. novembra
Mladi irvas Niko, potajno želi da pomiri svoju mamu i tatu heroja da bi ponovo bili prava porodica. Jednog dana, mama će iznenaditi Nika: upoznala je novog momka, običnog irvasa po imenu Leni, koji će se useliti kod njih s njegovim sinom, Džonijem. Nikov svet će se srušiti. Kad samo na trenutak bude skrenuo pogled sa Džonija, njegov novi brat će biti kidnapovan. Niko i njegov drug, Džulijus, moraće da ga pronađu. U turbulentnom obračunu, u kome će učestvovati svi Nikovi drugari i porodica, on će spasiti brata i prihvatiti svoju novu porodicu.

SAFARI U AFRICI 3D od 28. novembra
Ekspedicija počinje u pustinjskim dinama Namibije i putuje preko celog afričkog kontinenta – pustinje Kalahari, reke Okavango, Viktorijinih vodopada, Serengetija, sve to planine Kilimandžaro. Uskočite u džip kojim ćete proći neprijanto blizu slonova i geparda. Avanturistički dokumentarac „Afrički safari 3D“ upoznaje publiku sa uzbudljivim afričkim kontinentom i njegovim stanovnicima. Reditelj Ben Stasen je majstor sa velikim iskustvom u specijalnim efektima i 3D tehnici.

Radni dani

Vojna akademija 2
Igre gladi: Lov na vatru
Mamaroš
Mračne ulice Menhetna
Savetnik
Safari u Africi 3D
Tor – Mračni svet 3D
Niko 2
17:20
15:30, 19:30
14:00
18:10, 22:10
20:30
13:50
22:40
15:50


Vikend

Vojna akademija 2
Igre gladi: Lov na vatru
Mračne ulice Menhetna
Savetnik
Safari u Africi 3D
Tor – Mračni svet 3D
Vitez Rasti 3D
Kumba 3D
Niko 2
Padaće ćufte 2 3D
Štrumpfovi 2 3D
17:20
15:30, 19:30
18:10, 22:10
20:30
13:50
22:40
14:00
10:30
12:20, 15:50
10:10
12:00
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...