•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lepi, mladi i sve popularniji, za njima se svi okreću!

Lep, mladi i sve popularniji – glumački par Jesse Metcalfe i Cara Santana pravi su mamac za obožavatelje ali i paparazze. Dan zahvalnosti su proveli na plaži, a gledajući na njihova seksi utegnuta tela sigurno nisu jeli kaloričnu hranu i poslastice koje su obavezan deo prazničnog stola.

Verenici su se odmarali u Cancunu u Meksiku, luksuznom odmaralištu koga obožavaju slavni te su se zajedno opuštali u spa centru. Kako su uvek aktivni, a zajedno i svakodnevno vežbanju, na odmoru se nisu samo odmarali već su otišli i da istraže Cancun i njegove skrivene uvale.

Par koji je trenutno jedan od najzgodnijih u Hollywoodu se verio prošle godine, a uskoro planiraju i venčanje. Jesse trenutno radi na remakeu popularne TV drame 'Dallas', dok Cara glumi u novom horor filmu 'Reunion'. Jesse je ženskom publike ipak najpoznatiji kao ljubavnik Eve Longorie u popularnoj seriji 'Očajne domaćice'.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....