•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa filma "Odumiranje" u "Vilinom Gradu"

Igrani film "Odumiranje", reditelja Miloša Pušića, imaće u petak, 6. decembra, u 19 časova specijalnu projekciju kojoj će prisustvovati filmska ekipa. Pre same projekcije, od 18 časova, svi posetioci moći će da se druže sa filmskom ekipom u holu biokopa "Vilin Grad". Sa nišlijama će biti reditelj Miloš Pušić, scenarista Dušan Spasojević i producent i glavni glumac Branislav Trifunović.

Film ukazuje na probleme odumiranja sela i pokušaje da se od njih pobegne.
Posle nekoliko mučnih godina života u Beogradu, provedenih na teškim poslovima i praćenih besparicom, Janko (28) se vraća u svoje zabito i, ljudima opustelo, planinsko selo sa namerom da proda zemlju i ode u Nemačku, verujući da će se tako izbaviti nevolja i konačno izboriti za svoje mesto pod suncem. Njegova usamljena majka Milica (50) koja već dugo živi u nadi da će se Janko vratiti, dovesti ženu i osnovati porodicu, ne samo da će se njegovoj nameri usprotiviti, nego će i učiniti sve da njen sin od te namere odustane. I pored toga što će Milica, snagom majčinske ljubavi, ubeđivati Janka da ostane i pokuša da živi na svojoj zemlji i od svoje zemlje, Janko neće odustati od svog plana. Otići će u nepoznato, dok će Milica, bolesna od tuge za sinom, ostati sama na svojoj zemlji. Ostalo je misao koja prožima ljude i predele – ODUMIRANJE – stoji, između ostalog, u sinopsisu ovog ostvarenja.

Verujući da film u svojoj suštini mora biti angažovan, te da ukazuje na probleme i realnost koja nas okružuje, producenti i autori ističu da nema nijedne reči koja tačnije opisuje to stanje nego odumiranje. Upravo zato su odlučili da snime ovakav film, sa uverenjem da on može biti glas svih onih koji veruju da se odumiranje može zaustaviti.

Glavne uloge poverene su glumcima Branislavu Trifunoviću, Borisu Isakoviću, Dari Džokić, Emiru Hadžihafizbegoviću, Jasni Đuričić, Novaku Bilbiji i Milici Janevskoj.


Nakon specijalne projekcije, 6. decembra, film "Odumiranje" biće na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad.
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....