•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George Clooney: Još uvek nisam pronašao ljubav svog života

Oskarovac George Clooney je u intervjuu za magazin "W", kazao da još uvek nije pronašao ljubav svog života.

"Kada sam bio dečak, ludo sam bio zaljubljen u Audrey Hepburn. Gledao sam "Odmor u Rimu" sa 11 godina, i tada sam smatrao da je ona najelegantnija žena koju sam ikada video", priznaje glumac.

"Takođe sam uvek voleo i Grace Kelly. Kada sam video scenu u kojoj izlazi iz vode u filmu "Kako uhvatiti lopova", potpuno sam se bio zaljubio u nju. Međutim, kada je reč o pravoj ljubavi mog života, još uvek je nisam pronašao", kazao je Clooney.

Glumac je pričao i o svom novom filmu "The monuments men", koji je on režirao ali i napisao, a film prati savezničku vojsku u drugom Svetskom ratu koja želi da sačuva vredna umetnička dela od Nacista.

"U filmu preispitujemo da li je čuvanje umetnosti vredno gubljenja života, i ja čvrsto stojim pri mom stavu da kultura jednog naroda predstavlja život. Kada Talibani unište neverovatno umetničko delo, ili kada američke snage ne zaštite muzej u Iraku, jasno se može videti gubljenje kulutre jednog naroda", zaključio je Clooney.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu