•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pregled reperoara Kupina bioskopa od 05.12. do 11.12. 2013. godine

JIMMY P.
Pred kraj Drugog svetskog rata, Džimi Pikard, Indijanac koji se borio u Francuskoj, postaje pacijent u psihijatrijskoj vojnoj bolnici u kojoj se leče bivši vojnici. Džimi pati od strašnih glavobolja zbog kojih gubi dodir sa stvarnošću, ponekad i ne vidi, niti čuje bilo šta. Kako njegov doktor nije uspeo da nađe uzrok glavobolja, poslednja nada im je francuski antropolog i psihoanalitičar Žorž Devero, koji se specijalizovao za kulturu Indijanaca. Iz njihovog prvog susreta razvio se odnos međusobnog poštovanja i poverenja. Tokom terapija, Džimi P. se sve više otvara, prisećajući se svojih snova i otkrivajući duboko ukopana sećanja. Iako je po prirodi stidljiv čovek i nije upoznat sa psihoanalitičkim metodama, Džimi se prepušta terapijama, dopuštajući Deverou da ga vodi kroz proces izlečenja.

DOSTAVLJAČ
Dejvid Voznijak život baš ne uzima ozbiljno, kao ni posao. A onda saznaje da je njegova donacija sperme klinici za plodnost davne 1994. greškom rezultirala sa ukupno 533 dece. Većina njih preti tužbom klinici tražeći identitet svog biološkog oca. Hoće li se Dejvid javiti? Pogled na živote tih mladih ljudi mogao bi mu otvoriti oči za sve ono što bi zapravo trebal da uradi u svom.

ODUMIRANJE
Posle nekoliko mučnih godina života u Beogradu, provedenih na teškim poslovima i praćenih besparicom, Janko se vraća u svoje zabito i, ljudima opustelo, planinsko selo sa namerom da proda zemlju i ode u Nemačku, verujući da će se tako izbaviti nevolja i konačno izboriti za svoje mesto pod suncem. Njegova usamljena majka Milica, koja već dugo živi u nadi da će se Janko vratiti, dovesti ženu i osnovati porodicu, ne samo da će se njegovoj nameri usprotiviti, nego će i učiniti sve da njen sin od te namere odustane.

Pored ovih filmova na repertoaru su i Kumba 3D, Safari u Africi, Niko 2, Plan bekstva, Konj na balkonu, Mamaroš i Mračne ulice Menhetna.

PREGLED REPERTOARA KUPINA BIOSKOPA OD 5. DO 11. DECEMBRA 2013. GODINE:

SALA 2
(6. i 7. 12. star wars, od 13-22h)

16.00 Konj na balkonu
17.30 Mamaros
19.30 Odumiranje
21.30 Mracne ulice menhetna

SALA 1
15.00 Safari u Africi
16.30 Niko 2
18.00 Jimmy P.
20.00 Dostavljac
22.00 Plan bekstva

VIKEND
11.00 Niko 2
12.30 Kumba
15.00 Safari u Africi
16.30 Niko 2
18.00 Jimmy P.
20.00 Dostavljac
22.00 Plan bekstva

REZERVACIJE: 018 520 434

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu