•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sulude teorije: Paul Walker nije mrtav?!

Vest o pogibiji poznatog glumca filmske franšize "Paklene ulice" izazvala je žalost u svetu Sedme umetnosti, a u medijima su se pojavile različite vesti u vezi s ovim glumcem.

Jedan američki građanin je izjavio da je video Paula Walkera u Los Angelesu nakon njegove smrti, a neverica nekih televizijskih stanica u Walkerovu smrt i sulude špekulacije da nema tela poginulog glumca podstakle su tvrdnje da je celi slučaj velika prevara (?!).

Prema nekim tvrdnjama, celi slučaj je osmišljen zbog filma "Paklene ulice 7" koji u bioskope dolazi jula 2014. godine. Tako će u uvodu filma biti prikazana scena u kojoj Paul kaže:

"To što smo mi brzi ne znači da svi moraju biti brzi. Ja nisam poginuo, sve je to napravljeno da bi se vama dala lekcija," te će, navodno, otpevati pesmu pod nazivom "Six Days".

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...