•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priča za koju ne biste saznali da Paul Walker nije poginuo

Nakon što se medijima proširila priča o preranoj smrti glumca Paula Walkera, na njegovoj Facebook stranici pojavile su se mnoge priče o njegovom humanitarnom radu i njegovoj plemenitosti. Međutim, mnogima je pažnju privukla priča Irene King, bivše radnice jedne draguljarnice u Santa Barbari.

Naime, glumac je još 2004. oko Božića ušao u draguljarnicu u kojoj je radila, a Irene će taj dan zauvek pamtiti. Ne zbog toga što je upoznala Walkera već zbog onog što je glumac učinio.

Walker je bio u prodavnici kada je mladi par ušao tražeći verenički prsten. Kyle Upham baš vratio s prve misije u Iraku i kupovao novi prsten za svoju verenicu kojoj je za oko zapeo dijamantni prsten koji je koštao 9000 dolara.

Nažalost, nisu ga mogli priuštiti.

U tom je trenutku, Walker došao do Irene i rekao joj: "Stavite to na moj račun". Nakon što je Walker izašao, vlasnik je nazvao par i rekao im da se vrate po prsten.

Iako je Irene obećala da nikada neće otkriti identitet kupca, nakon Walkerove smrti, zaključila je da je vreme da svet dozna njegovo dobro delo. Kristen i Kyle Upham takođe su se javili nakon što je priča postala viralni hit i dospela u medije.

"Primetila sam da je još neko u prodavnici, ali nisam o tome previše razmišljala. Tada smo shvatili da je to Walker. Malo smo ćaskali, a Kyle je spomenuo da se upravo vratio iz Iraka. Sećam se izraza na Walkerovom licu. Transformisao se".

Kada su se vratili po prsten, hteli su saznati ko ga je platio, ali vlasnik im nije želeo otkriti. Par tvrdi da su oduvek sumnjali da je reč o Walkeru, ali nikada nisu bili sigurni. Sve dok Irene nije priču objavila na Facebooku.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...