•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Amanda Bynes izašla iz psihijatrijske ustanove

Glumica Amanda Bynes izašla je iz rehabilitacionog centra i nastavlja lečenje u kući svoje majke u Los Angelesu, izjavio je njen advokat Tamar Arminak.

Dvadesetsedmogodišnja glumica je od jula bila pacijentica rehabilitacionog centra u Malibuu, gde se lečila od mentalne bolesti.

"Amanda i njena porodica se žele zahvaliti svima koji su ih zvali, bili mislima uz njih i uputili želje za Amandin brz oporavak", rekao je Arminak.

Bynes se trenutno oporavlja u kući i razmišlja o povratku na koledž.

"Trenutno razmatra opciju povratka na koledž jer želi da diplomira za modnog dizajnera. Ranije je spominjala kako bi volela da kreira vlastitu liniju odeće. Iako je izašla iz bolnice, njeno lečenje se nastavlja. Ona je veoma sretna što je ponovo uspostavila vezu sa svojom porodicom", dodao je.

Bynes je smeštena u psihijatrijsku ustanovu nakon što je proizvela mali požar u svom domu u Thousan Oksu, California.

Problematična zvezda optužena je i za vožnju pod uticajem droga, te za bacanje staklenog predmeta iz njenog stana koji se nalazi na 36. spratu zgrade u Manhattanu.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....