•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

4DX bioskopska dvorana uskoro u multipleksu Cinestar Arena Zagreb

Tačno 6 dana ostalo je do otvaranja prve 4DX™ bioskopske dvorane u Hrvatskoj koja će 12. decembra započeti s radom u sklopu multipleksa CineStar Arena Zagreb, a u kojoj će se prikazivati celovečernji filmovi u potpuno novom 4D formatu. Zahvaljujući kompaniji Blitz-CineStar, ljubiteljima sedme umetnosti željnim apsolutnog bioskopskog iskustva biće omogućeno, osim vrhunskog audio-vizuelnog sadržaja, gledanje omiljenih naslova uz brojne specijalne efekte koje gledaoce smeštaju u sam film.
Nova 4DX™ bioskopska dvorana multipleksa CineStar Arena Zagreb službeno će se otvoriti 12. decembra projekcijama igranog filma Hobit: Šmaugova pustošenj i animiranog filma Snežno kraljevstvo.
Među filmovima koje ćemo moći da pratimo u novom 4D formatu tako će se naći i najveći dolazeći hitovi među kojima ističemo: Ronin 47, Legenda o Herkulu, Need for Speed, Različita, Lego 3D…

Gledajući film, posetioci nove 4DX™ bioskopske dvorane multipleksa CineStar Arena Zagreb imaće osećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pokretnim sedištima, mirisu, vetru, vodi, magli, mehurićima i posebnim svetlosnim efektima, koji će svakom gledaocu pružiti 4DX™ prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih čula!

A kako će izgledati gledanje filma u 4DX™ CineStar Arena Zagreb pogledajte u trejleru:

Prvi svetski 4D bioskop za igrane filmove, CJ 4DPLEX, i vodeći hrvatski bioskopski prikazivač Blitz-CineStar sklopili su u julu ove godine ugovor kojim se sveobuhvatno 4DX™ iskustvo gledanja filmova dovodi u nekoliko multipleksa u Hrvatskoj i regiji bivše Jugoslavije. Ova saradnja rezultat je sve veće dostupnosti premijernih filmova najvećih holivudskih studija u 4D bioskopima, kao i uspešnog poslovnog modela koji 4DX™ pruža bioskopskim prikazivačima, a Blitz-CineStar pridružiće se brojci od 56 4D bioskopa širom sveta.

4DX™ pokrenut je 2009. od strane CJ CGV najvećeg bioskopskog prikazivačkog lanca u Aziji, a Blitz-Cinestar pridružuje se njihovim partnerima, bioskopskim prikazivačima najvećih svetskih lanca.

Blitz-CineStar d.o.o. nastao je 2003. godine zajedničkim ulaganjem kompanija Blitz film i video distribucija, vodećeg distributera filmova u Hrvatskoj i državama bivše Jugoslavije, i Kieft & Kieft GmbH, najvećeg nemačkog bioskopskog prikazivača.

Kompanija Kieft & Kieft GmbH ima više od 60 godina iskustva u bioskopskom prikazivanju i zaslužna je za stvaranje jedne od najvećih bioskopskih mreža koja danas obuhvata više od 100 multipleksa sa preko 900 dvorana u nekoliko evropskih zemalja. Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, kompanija koja je otvorila svoj prvi multipleks 1993., stvorila je brand CineStar koji je od tada sinonim za vrhunsku kombinaciju jedinstvene arhitekture, najboljeg komfora, sofisticiranog interijera kao i inovativnih audio-vizuelnih tehnologija. Kieft & Kieft GmbH je u zajednički projekat doneo spoj tradicije i inovacije, poznati know-how i snagu najjačeg bioskopskog operatera.

Blitz film i video distribucija, kompanija osnovana 1992., danas je vodeći distributer filmova u regiji. Zahvaljujući stručnosti i inovativnom pristupu distribuciji filmova, Blitz film i video distribucija je stekla poverenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, Universal Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Fox i DreamWorks Animation za ekskluzivnu distribuciju filmova u bioskopima. Takođe ima i dugogodišnju vrlo uspešnu saradnju sa DreamWorks Studios te brojnim nezavisnim kompanijama kao što su Icon Entertainment, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal, LionsGate i mnoge druge, čije filmove distribuira putem svih postojećih kanala distribucije filma: bioskopa, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtev, IPTV-a, Interneta i slično.
Zahvaljujući sinergiji svojih osnivača, Blitz-CineStar je danas najveći bioskopski prikazivač u regiji. Sa željom da izjednači kvalitet bioskopske ponude u regiji sa kvalitetom ponude drugih razvijenih evropskih zemalja, Blitz-CineStar 2003. godine otvara prvi multipleks: CineStar Zagreb (13 dvorana sa 2.940 sedišta), nakon čega sledi i otvaranje ukupno 12 multipleksa zaključno sa CineStarom Slavonski Brod koji je otvoren ovoga proleća. Navedeni multipleksi čine CineStar lanac koji obuhvata 83 dvorane ukupnog kapaciteta 14.367 sedišta i ostvaruje oko 4 miliona posetilaca godišnje. Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa u idućih dvanaest meseci otvoriti još tri multipleksa pa će se, s postojećim multipleksima, koji sadrže premium bioskopske dvorane, kao što su IMAX i Gold Class, CineStar lanac sastojati od 15 multipleksa sa ukupno 115 ekrana i gotovo 20.000 sedišta, što ga čini najvećim bioskopskim prikazivačem na tržištu bivše Jugoslavije.

Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetan CineStar brend: 2008., 2010., 2011. i 2013. CineStar dobija titulu Superbrands. Godine 2009. CineStar brend potrošači biraju u 30 najboljih brendova visokog potrošačkog poverenja! Dodeljen mu je, takođe, i Best Buy Award za 2012./2013. na osnovu mišljenja hrvatskih potrošača. Blitz-CineStar prikazuje najnovije filmove vodećih svetskih studija i uvodi nove tehnologije i ponudu koja nudi održivu profitabilnost i rast, a CineStar multipleksi opremljeni su u skladu s najnovijim svetskim standardima. Štaviše, Blitz-CineStar je prvi u regiji u svoje bioskope uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, kao i IMAX i Gold Class formate. 4DX™ je još jedan posebni bioskopski doživljaj kojim ćemo ugoditi našim korisnicima, a koji će multipleksima CineStar osigurati dodatnu dozu ekskluzivnosti.

Blitz film i video distribucija d.o.o.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...