•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Death and Life of Bobby Z (2007)

Tim Kearney (Paul Walker) je bivši marinac, impulsivan, nerazborit čovek osuđen na doživotan zatvor. Nada za izlaz pojavljuje se u liku agenta iz odeljenja za narkotike FBI-ja koji mu nudi kartu za izlaz iz zatvora. Njegov je zadatak učestvovati u razmeni taoca odnosno odglumiti preminulog milionera i narko bossa poznatog pod imenom Bobby Z.

Timu kažu da je pravi Bobby Z nedavno umro od srčanog udara u ambasadi u Tajlandu, ubrzo nakon što su ga ondašnje vlasti pustile iz pritvora. Plan koji se sprovodio u vreme Bobbyjeve smrti jest da on bude zamenjen za federalnog agenta koji je bio u rukama meksičkog kartela droge. Federalci objasne Timu da ako pristane na razmenu, moći će pobeći južno od granice nakon što agent bude na sigurnom. Cilj FBI-ja je povratiti otetog agenta koji je završio u rukama meksičke mafije.

Nešto će, naravno, poći po zlu što će Tima dovesti u krajnje nezavidnu situaciju. Tokom razmene agent Tad Gruzsa pokuša ubiti Kearneyja. Međutim, Kearney, se u tom trenutku spotakne o kamenčić te tako plan propada i počinje pucnjava. Kearney i Gruzsa prežive, a Kearneyha dovedu na imanje vinogradara Briana Cerviersa, koji sarađuje s mafijom. Tamo će upoznati glavnog šefa mafije Don Huertera.

Odjednom će se naš junak naći u begu sa Bobbyjevim šestogodišnjim sinom i na vrhu wanted liste DEA-a...

Odlična glumačka ekipa uz zanimljivu radnju prikovaće vas uz ekran od početka pa do samog kraja filma.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2007
Reziser:John Herzfeld
Scenario:Bob Krakower, Larry Schapiro
Uloge:Paul Walker, Laurence Fishburne, Olivia Wilde
Uzrast:R
Studio:Millennium Films, Eclectic Pictures, Equity Pictures Medienfonds GmbH & Co. KG IV
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...