•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I slavni glumci rade za male honorate (ali samo ponekad)

Oni jesu bogati i slavni, ali njihovi honorari ponekad, samo ponekad, i ne budu baš toliko visoki kao što javnost misli. Ovo su neki od glumaca koji su za pojedine svoje uloge dobili vrlo male ili nikakve novÄane iznose.

Ovo je devet glumaca koji su za svoje uloge u nekim filmskim ostvarenjima premalo plaćeni, prenosi news.com.au.

Brad Pitt je navodno zaradio neverovatnih 30 miliona dolara od filma "Ocean's Eleven", ali je zato za ulogu u filmu "Thelma and Louise" dobio za holivudske glumce mizernih 6.000 dolara. Doduše to je bilo u vreme kada je imao 28 godina.

Ethan Hawke je u ovoj godini snimio film za koji nije dobio ni dolar. Radi se o filmu "The Purge". Novac nije dobio, bar kada je reÄ o ugovoru potpisanom pre snimanja, bitna mu je bila priÄa i reditelj s kojim snima.

"The Avengers" trenutno kotira kao treći najuspešniji film svih vremena, a njegov glumac Chris Evans, koji igra lik Captain America, je dobio dva do tri miliona dolara za ovu ulogu, što je prema pisanju TheRichest.com malo. S druge strane Robert Downey Jr. je za ulogu Tonyja Starka u istom filmu dobio 50 miliona dolara.

Lindsay Lohan je za ulogu u erotskom trileru "The Canyons" dobila samo 6.480 dolara. Jim Carey se ne bi mogao baš ubrojati u ovu grupu, jer mu se posrećilo. Naime, on za film "Yes Man" nije dobio ništa unapred, ali je zato tražio 36,2 posto od zarade. Film je kasnije zaradio 223 miliona dolara.

George Clooney je poznat po tome što zaraÄ‘uje 10 do 20 miliona dolara po jednoj ulozi. MeÄ‘utim, kako piše The Hollywood Reporter, on je za dramu "Good Night, and Good Luck", koju je pisao, režirao i u njoj glumio, dobio svega 120.000.

Ryan Gosling je za film "Half Nelson" dobio 1.000 dolara, a Bill Murray za ulogu u filmu "Rushmore" 9.000 dolara.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...