•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno stigao film 'Hobit: Šmaugova pustošenja 3D'

Oskarom nagrađen reditelj, Piter Džekson 2013. godine predstavlja nam film „Hobit: Šmaugova pustošenja“, drugi deo trilogije urađene po romanu „Hobit“, Dž.R.R. Tolkina. Radnja sva tri filma smeštena je u Srednju zemlju, 60 godina pre „Gospodara prstenova“.

U filmu „Hobit: Šmaugova pustošenja“ nastavlja se avantura poznatog Hobita, Bilba Baginsa, koji sa čarobnjakom Gandalfom i 13 Patuljaka, pod vođstvom Torina Hrastoštita, idu u epski poduhvat – da povrate davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor. Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada . Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja. Sa zmajem Šmaugom.

Od SUTRA 12. decembra, drugi film trilogije “Hobit” biće na redovnom repertoaru naših bioskopa, u 2D i 3D tehnologiji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...